Slide

Laskujen liitteet haetaan RR-esilläpitopalvelusta

Pirkanmaan hyvinvointialueen, SK Hankintapalvelut Oy:n ja TAYS Sydänkeskus Oy:n laskujen liitteet ovat RR-esilläpitopalvelussa.

Tietosuojamääräykset velvoittavat suojaamaan henkilötietoja ja niihin pääsy on oltava rajattu vain henkilöille, joilla on peruste nähdä niitä. Voimassa olevan tietosuojalainsäädännön toteuttamisen ja henkilötietojen entistä paremman suojaamisen vuoksi on otettu käyttöön RR-esilläpitopalvelu, johon suojattavat laskun liitteet toimitetaan laskun vastaanottajaa varten. Nämä ovat liitteitä, jotka sisältävät suojattavaa tietoa, esimerkiksi henkilötietoja. Liitteet säilyvät palvelussa 2 vuotta.

Jotta laskun vastaanottaja näkee liitteen RR esilläpitopalvelusta, tulee ensimmäisellä kerralla rekisteröityä palveluun. Rekisteröityä täytyy myös, vaikka aiemmin olisi ollut oikeudet PSHP:n laskujen esilläpitoon eli nämä oikeudet eivät enää toimi.

Ohjeet liitteiden hakemiseen
1. Jos laskussa on maininta liitteestä, siirry esilläpitopalveluun alla olevan ohjeen mukaisesti.
2. Rekisteröidy (ensimmäisellä kerralla) täyttämällä lomake: https://forms.office.com/r/P6zxgMFxaA
3. Lomakkeen täytön jälkeen saat sähköpostiisi henkilökohtaisen tunnuksesi esilläpitopalveluun.
4. Kirjaudu esilläpitopalveluun: https://invoiceportal-fi.bis.plat.fi/rr-archive

Mikäli laskun vastaanottaja ei ohjeistuksen jälkeenkään pysty käyttämään RR-esilläpitopalvelua, on lasku liitteineen mahdollista lähettää jatkossa asiakkaalle paperilaskuna. Tällöin poistamme laskutusjärjestelmästä laskun verkkolaskuosoitteen ja tämän jälkeen kaikki laskut liitteineen toimitetaan paperisena.

Lisätietoja saat osoitteesta rresillapito.pi[at]monetra.fi tai puh. 040 146 9934.